Jogi nyilatkozat


Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője az NEXT HOUSE TEAM Kft. (a továbbiakban: Next House).

Az Next House – mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap „Impresszum” rovatában találja meg.

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A www.nexthouse.hu honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

A www.nexthouse.hu honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az NEXT HOUSE TEAM Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A www.nexthouse.hu honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért az Next House felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Az Next House tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy az Next House a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. Az Next House kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az Next House nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési tájékoztatóban” találhat.

Az Next House az ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az info@nexthouse.hu e-mail címre küldheti.