Ügyvéd


A NextHouse Ingatlanügynökség elsődleges célja az, hogy a szolgáltatásait igénybe vevő ügyfelek a sikeres közvetítést követően a kiválasztott ingatlan tulajdonjogát gyorsan, szakszerűen, széleskörű tájékoztatás mellett, a költséghatékony-ságot szem előtt tartva szerezzék meg.

Ügynökségünk 2 ügyvéd partnerrel rendelkezik, ahol az általunk képviselt ügyfélközpontú ügyintézés, továbbá gyors és szakszerű jogi szolgáltatás valósul meg.

 

 

Partner ügyvédi irodáink számos területen nyújtanak jogi segítséget a kiválasztott ingatlanok tekintetében:

- Adásvételi szerződések készítése

  • Lakóingatlanok, ipari ingatlanok, építési területek adásvételi szerződésének elkészítése, és az ezzel kapcsolatos teljeskörű földhivatali ügyintézés

  • Termőföld adásvételére, haszonbérletére vonatkozó teljeskörű képviselet (beleértve a kifüggesztési eljárást, valamint a szerződés jóváhagyására irányuló mezőgazdasági igazgatási szerv előtti eljárást)

  • Kiskorú eladó esetén a Gyámhivatal előtti jóváhagyási eljárásban történő képviselet

- Telekalakítási eljárás lebonyolítása

- Közös tulajdonban lévő ingatlanok tekintetében használati megosztás készítése

- Csereszerződések készítése

- Ingatlanokkal kapcsolatos egyéb szerződések készítése, és az ezzel kapcsolatos ügyintézés

 

Amennyiben a partner ügyvédi iroda szolgáltatásait választja, megszervezzük Önnek a szerződéskötés időpontját.

A szerződés megkötését megelőzően lehetősége van előzetes egyeztetésre és az adásvételi szerződés tervezetének áttekintésére - akár személyesen, akár elektronikus úton. A szerződéssel kapcsolatos valamennyi kérdésére akár előzetesen választ kaphat.

Partner ügyvédi irodáink esetében az adásvételi szerződés elkészítésekor az ahhoz kapcsolódó minden okirat elkészítését és földhivatali benyújtását tartalmazza a kedvezményes ügyvédi munkadíj. Lehetősége van arra is, hogy egyéb jogi problémáira, felmerülő kérdéseire megoldást találjon, ezért ajánljuk ügyfeleink számára, hogy az ismeretlen jogi megoldás helyett a már tőlünk megszokott szakszerű és gyors ügyintézést válasszák.